Santa Ponsa A   2 -  Escolar  0

fotos: Best


Santa Ponça A 2 – Escolar 0

Benvinguts siau, estimats futbolers i futboleres tots quan sou!

Última excursió d’aquesta sense sentit lligueta d’ascens als inferns del futbol balear. Altres cent noranta quilòmetres consumits i regalats absurdament a les multinacionals petrolieres per jugar un partit de futbol a les quatre del de capvespre. No sé qui haurà estat l’il·luminat en tan poc coneixement que ha tingut els sants pebrots de posar aquest horari subnormal del tot. Trenta-cinc graus a l’ombra i asseguts a la graderia. Dins la gespa... imagineu-vos!

Pràcticament, fora dinar o amb la bocinada a la boca, han hagut de partit els jugadors i cos tècnic de l’expedició verda-i-blanca. De veritat, no ho entenc. En ple hivern ens posen els partits a les set i a les vuit de l’horabaixa. A l’acabament de la primavera, a les quatre de la tarda! Indecent i vergonyós!!

No cal dir que la protagonista del partit ha estat una calor de mil dimonis. L’alineació titular pel joguet d’avui ha estat la següent: Alexis que ha tornat a la porteria. Xavi Granados (lesionat) com a lateral dret i Carlos Niño com a lateral esquer. Ivan Campos i Javi Maya de centrals. Hugo Sayago (Juvenil) i Joan Sard de pivots. Garcia i Juanlu Flaquer a les bandes. Edu Flaquer al centre del camp i a la punta de l’atac en Jaume Faba. A la banqueta: Izan Morais (juvenil), Miquel Genovard (juvenil) i Juanma Crespo que ha arribat, per motius laborals, una vegada el partit començat.

Cal dir que un cop arribat en Juanma Crespo en Xavi Granados (lesionat d’abans de començar) ha estat substituït. Al minut setanta-sis n’Izan Morais a substituït a un lesionat Hugo Sayago.

El partit té poca història per no dir gens ni mica. A més de la calor he d’incidir amb el greu error arbitral comès al minut set. Error garrafal de l’àrbitre quan ha concedit el gol del Santa Ponça. El jugador número deu dels locals estava en un clar fora de foc quan ha rebut la centrada. Malgrat les protestes dels jugadors de l’Escolar, l’àrbitre s’ha fet el longuis (com sempre), donant l’acció per bona.




 

El partit ha transcorregut majoritàriament a la zona ampla del camp. Els dos equips han intentat jugar, però la maleïda calor ha fet que tot succeís a càmera lenta. El ritme per part dels dos conjunts ha estat prou romancer i en certs moments ha fregat l’exasperació. Les dues pauses, una a cada part, per refrescar les idees i tonificar els músculs han semblatcosa per recuperar el posat.

Les ocasions dels nostres han estat escasses. En Jaume Faba a la primera part ha estavellat una bona pilotada al travesser de la porteria local que, per molt poc i amb la sort esquiva, no ha entrat. A la segona el mateix Faba ha fotut una rematada de cap que ha sortit fregant el travesser. Fi de l’atac gabellí.

Al minut seixanta-tres el Santa Ponça ha aprofitat un petit desajust de la nostra defensa per marcar el definitiu dos a zero.

L’Escolar ha estat seriós en defensa hi ha jugat un partit a un bon nivell tàctic i tècnic en totes les seves línies. Els jugadors han mantingut una bona actitud de lluita i sacrifici. L’Escolar sols ha abaixat els braços, si és que així es pot dir, quan ha encaixat el segon gol. Minvats físicament per culpa de la calor i amb una banqueta de circumstàncies no ha pogut fer res més.

La pròxima setmana es jugarà l’últim partit d’aquesta lligueta i temporada dins el nostre estadi. Acomiadarem la temporada 2022/23 a Capdepera en contra del Santa Ponça Talarrubies. El més segur que el partit es jugui en dissabte i a una hora més raonable que la del partit d’aquesta setmana. A hores d’ara, ja sols ens queden dos partits per acabar aquest fora sentit i maldecap de lligueta. L’últim, en contra del Constància B, és molt possible que es jugui entre setmana. Quin alè que farem!

A les dues cròniques que resten ja en parlarem de devanir d’aquests dos partits. Mentretant, que vostès s’ho passin bé









Visca l'Escolar victoriós!


Biel Torres