Els darrers dos caps de setmana no només han donat bons resultats a pista, a més hi va haver els últims cops de cua a la temporada de cros.

El diumenge 12 de febrer va tenir lloc el Campionat de Balears de cros escolar i absolut a la localitat eivissenca de Buscastell, un total de 13 atletes del club es van classificar per a aquest campionat. Quatre d'ells, fins i tot participaven amb la selecció de Mallorca a la categoria sub.16: Pau Gili, Miquel Femenias, Cristina Miquel i Maria Servera.

Es presentava un circuit molt difícil, amb molts girs, fang i aigua... no hi va faltar res. La millor atleta del club va ser Maria Femenias (sub.14) classificant-se 3a de Balears; una atleta de primer any d'aquesta categoria que, amb el seu caràcter guerrer que ha anat demostrant tota la temporada, l’ha permès celebrar aquesta medalla. Cristina Miquel en categoria sub.16 molt bona 7a plaça, però una mica agredolça, ja que les 6 primeres es classificaven per al campionat d'Espanya.

Salvador Brunet en categoria sub.20 es va classificar 8è.

El diumenge 19 de febrer va tenir lloc el Campionat de Balears de la categoria Màster on els nostres 3 atletes Màster van participar, les dones amb molt bons resultats. Cristina Fullana es va proclamar subcampiona de Balears i Joana Domengue es va classificar 4a. En categoria masculina va participar Miquel Malpesa.