1 or, 3 plates i 1 bronze per al Reshinkan al 2n Control Escolar

 

Calvià va tornar a acollir els joves esportistes que disputen els campionats escolars de judo. Torneig reservat als nois/es que aquest curs compleixen entre 13 i 17 anys. El Renshinkan només va participar amb 5 dels seus atletes, quedant en una més que excel·lent posició ja que tots cinc van pujar al pòdium.

Xabier Fernández, aconsegueix la primera plaça, Adrià Sánchez, Alex Nikolaev i Joan Fons, aconseguiren la medalla de plata, mentre que Erik Lado guanyà el bronze.


Uns 40 nins i nines del Club del Llevant mallorquí al participaren en el festival de Nadal

Amb una bona organització per part de la Federació, el festival de Nadal va reunir a més de 300 nins i nines. Van funcionar cinc tapissos en perfecte funcionament, judo peu, judo terra, aikido, jiu jutsu, defensa personal i kendo amb diferents grups d'edats, que van mostrar la evolució d'aquestes arts marcials, des dels més petitons fins a la categoria sub 13.

Els representants del Renshinkan van estar genials al Poliesportiu de Calvià que una vegada més va tornar a brillar en les dues jornades previstes per a aquesta ocasió.