La categoria masculina aconseguí la sisena posició d'un total de 15 equips.Dissabte passat 23 d'abril en les pista del CTEIB va tenir lloc el Campionat de Mallorca per equips sub.12.
En aquest campionat cada club pot presentar un atleta per prova més un relleu.

Els representants del club de Claudia Troppa Sport Center van ser:
Maria Femenias: salt d'alçada
Noelia Pavon: llançament de pes
Karla Mislata: 60 metres llisos i relleus
Anna Nicolau: 60m tanques i relleus
Margalida Servera: salt de longitud
Marina Brunet: llançament de pilota
Gloria Sastre: 500m llisos
Clara Sancho: relleus
Pere Ginard: salt d'alçada, 500 m llisos i relleus
Aleix Rigo: llançament de pilota i relleus
Alberto Rodríguez: 80m llisos, llançament de pes i relleus
Joan Sans: 80m tanques, salt de longitud i relleus.

El resultat final va ser per a les nines el subcampionat de Mallorca amb 96.5 punts darrere del club de Felanitx que va aconseguir 103 punts, i en tercera posició van quedar les noies de Binissalem. Van participar un total de 15 equips.
Destacar n'Anna a 60m tanques, Karla als 60m llisos, Margalida al salt de longitud i al relleu format per Clara, Noelia, Anna i Karla pels seus triomfs individuals en els seus respectives proves.Els nins, amb un equip molt més reduït que el de les nines, on molts d'ells per a poder complir van haver de fer fins a 3 proves, van aconseguir una molt bona 6a posició amb 64.5 punts. El guanyador en la categoria masculina va ser l'atletisme Binissalem amb 103 punts.
Del club podem destacar el triomf individual d'Alberto que va guanyar els 80m llisos sent encara el petit de la categoria, un atleta que enguany ha tingut un magnífica progressió.