𝗖𝗕 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗖𝗮𝗳𝗲́𝟯 𝟲𝟬 - 𝟲𝟮 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗮𝘁𝘅 (𝟮𝟭 𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿)
𝗩𝗶𝘂𝗯𝗮𝘀𝗾𝘂𝗲𝘁 𝗕𝘂𝗻𝘆𝗼𝗹𝗮 𝟰𝟳 - 𝟱𝟴 𝗖𝗕 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗖𝗮𝗳𝗲́𝟯 (𝟯𝟬 𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿)


El Bàsquet Capdepera arrenca l’any amb les competicions de categories superiors. Per l’estat de la pandèmia, les categories d’edats inferiors, no han començat encara i ho aniran fent de manera progressiva en les pròximes setmanes.

Aquí teniu les cròniques dels partits jugats pel nostre Sènior Café3 i el Júnior Pinturas Romero.



CB Capdepera Café3 60 - 62 Andratx (21 gener)

Viubasquet Bunyola 47 - 58 CB Capdepera Café3 (30 gener)

Primer i segon partit de la segona fase a on el nostre insular s'espera que es trobi amb equips de bona categoria i així ho han estat tant l'Andratx com el Bunyola. Tot i que els dos partits han estat completament diferents, tant per resultat com per tipus de joc, cal dir que dels dos es poden treure coses molt positives que han donat bones sensacions a l'equip.

El primer matx, que acabà en derrota molt ajustada contra l'Andratx fou molt igualat i es va haver de desplegar un joc molt col·laboratiu i d'eficàcia per poder lluitar-lo fins al final, on es podia haver decantat per a qualsevol dels dos equips.

El segon encontre que acabà en victòria pel nostre Insular i que es disputà a la sempre difícil pista de Bunyola fou totalment diferent, a on l'eficàcia en atac i el joc en equip del primer partit es canvià per un joc més intel·ligent, atacant les febleses del contrari i per una defensa en ajudes molt encertada.

Bon inici d'aquesta segona fase a on el Capdepera comença a demostrar els seus punts forts i la seva versatilitat, encara que falten moltes coses per treballar.

Ànims a l'equip i a continuar millorant.








Bàsquet Manacor 78 - CBC Pinturas Romero Júnior 54 (22 gener)

Primer partit de l’any, jugat el passat 22 de gener, per als nostres júniors. El partit va començar amb una gran diferència d’intensitat entre els dos equips. Als de Capdepera els hi va costar arrencar davant la pressió del Manacor, però a mesura que va transcorre el partit el nivell de joc s’igualà. Finalment l’equip gavellí va caure davant la intensitat del Manacor. #aravadeboaravadebàsquet


CB Porto Cristo 53 - CBC Pinturas Romero Júnior 56 (29 gener)

Encontre a on el Capdepera trobar un rival alt d’estatura i de duresa. El junior gavellí va començar amb poc encert i encara que tingueren moltes ocasions de tir lliure van errar la majoria. Tot i això, el joc d’un contra un dels jugadors i el moviment de pilota de l’equip van anar donant els seus fruits i l’equip de Capdepera aconseguí la segona victòria de la temporada.





#aravadeboaravadebàsquet

Els Minis comencen aquesta setmana a rodar pilota al pavelló del Sóller, i esperam que de mica en mica la resta d’equips també ho facin.