C.B. Felanitx 64 - 63 C.B. Capdepera Café3
Sènior Masculí
26 de novembre

Partit molt emocionant el que disputà el sènior a la pista del Felanitx. L'insular masculí tenia per davant un partit molt complicat a causa de les baixes i a la falta d'entrenaments que no han pogut realitzar aquestes darreres setmanes. Tot i això l'equip va seguir sent molt competitiu i no va donar mai per perdut un encontre en el qual anaren a remolc des del primer moment i així arribaren a un final d'infart en el qual gràcies a un triple dels nostres al darrer segon s'aconseguí enviar el partit a la pròrroga, que va estar dominada pel Capdepera, fins que a falta de 20 segons i un parell de decisions dubtoses que beneficiaren al Felanitx acabà amb dos tirs lliures per als contraris quan faltava un segon per acabar, amb el que aconseguiren posar-se per davant al marcador. La polèmica encara no acabà, ja que amb una jugada d'un segon els nostres aconseguiren ficar el triple per guanyar el partit, però els àrbitres l'anul·laran perquè consideraren que la pilota havia tocat al ferro de darrere de la cistella. Mai sabrem si aquella pilota tocà el ferro o no, el que si sabem que és aquest equip té personalitat i sap lluitar els partits fins al darrer instant.


C.B. Capdepera  – Bàsquet Manacor

Premini femení
27 de novembre

Nou partit de l'equip femení del club on mostraren un cop més les ganes que tenen de bàsquet. No varen baixar els braços en cap moment del partit, aprofitant cada acció per posar en pràctica el treballat durant la setmana, així com per no aturar d'aprendre. Tot i que algunes van començar amb por, entre totes elles van aconseguir contagiar-se d'un clima molt positiu unint així encara més l'equip i fent que totes ho donassin tot dins la pista. Poden estar ben orgulloses d'elles perquè estan donant-nos una bona lliçó!




C.B. Capdepera  – Bàsquet Manacor

Premini masculí
27 de novembre

Els primers minuts del partit van estar marcats pels nirvis i per la son, però ambdós van desaparèixer per complet quan els nins van ser conscients d'on estaven. Ens van deixar gaudir de bon bàsquet, posant en pràctica tot l'aprés en els entrenaments. Donar l'enhorabona a tot l'equip perquè cada un d'ells va donar el seu màxim posant il·lusió, ganes i diversió en tot moment dins la pista. Molt contents de tots ells, que estan evolucionant setmana rere setmana!




C.B. Capdepera  - Sineu

Mini Mixt
26 de novembre

Els minis s'enfrontaven al Sineu, un equip que va ser molt superior a l'anada, però que en un parell de setmanes es va poder veure l'evolució dels nostres, ja que aconseguiren posar les coses difícils a un molt bon equip. El partit es va disputar al gimnàs de s'Alzinar i tot i que va tenir un encant singular a un bàsquet de fa ja molts d'anys a on no s'importava a on es jugava ni les condicions, sinó que el més important era el fet de poder jugar, també fou una llàstima que els pares no poguessin veure el partit i participar-hi animant, per falta d'espai. Al que el partit respecta, cal destacar que els mateixos jugadors entenien el que feien bé i el que feien malament i fins i tot ells s'adonaren del canvi que han fet en unes setmanes el qual és fonamental perquè així entenen la importància de fer bons entrenaments i d'aplicar el que aprenen als partits. #aravadeboaravadebàsquet!





Partits de la propera setmana: