Pere Danús Más és el nou preparador físic de l'Escolar, amb la marxa de Jaume Moll per terres bolivianes el primer que va fer la directiva de l'Escolar va ser contractar pel que resta de temporada un substitut; l'elegit va ser Pere Danús.
Per conèixer una mica més en Pere vaig estar a ca seva en la qual molt ben atès tant per part de Pere com per G. Danus Ferrer seu pare i Maria Mas la seva mare.

Li demanam a Pere:
Com has trobat als jugadors?
Molt predisposats a treballar; segueixen molt bé les meves instruccions però al no haver-hi competició estan una mica desmotivats, el partit és important.

Pere va començar la seva etapa de jugador a l'escoleta de l'ajuntament a les ordres den Pep Fuster, jugà amb l'Escolar des d'aleví fins a primer any de juvenil a la categoria de preferent, el seu lloc en el terreny de joc va ser el de lateral dret, però el seu lloc preferit en el qual jugà diverses vegades va ser de davanter.
Als dinou anys es va anar a estudiar a Girona on va començar la seva carrera de llicenciatura, per acabar els estudis va escollir A Corunya, una vora el mar, d'aquesta manera va poder practicar el seu esport favorit el surf, allà jugà al futbol amb el Club Xuventude de Dorneda.

A A Corunya acabà els seus estudis universitaris obtenint el títol de C.C.A.F.D (Ciències de l'Activitat Física i l'Esport). Segon la universitat que es llicencien en unes se'ls dóna el nom I.N.E.F.F. i en altres com a A Corunya C.C.A.F.D (les dues idèntiques).

A hores d'ara en Pere té a Palma un contracte de treball, els matins a ALCER (Malalts renals), els horabaixes dels dilluns, dimecres i divendres, exerceix de preparador físic a  l'escola d'Atletisme de Muro, 

L'Escolar li va proposar que dos dies a la setmana (dimarts i dijous) es cuidés de la preparació física del primer equip, s'ho va haver de pensar perquè després dels entrenaments es va a dormir a Palma, però davant les paraules del seu pare (exjugador i entrenador de l'Escolar ), "a l'Escolar no pots dir-li que no".

Pere acceptà el repte de dirigir dos entrenaments a la setmana per a la plantilla del primer equip. El futur den Pere i segons les seves preferències el que més li agrada és la mar (Pere és instructor de surfing per la federació de surf espanyola (FES)) i per aquest estiu està organitzant una escola de paddle-surf (esport que es realitza sobre una taula de surf).

El paddle-surf és l'esport que ha guanyat més popularitat els darrers anys, i es pot definir com una forma de navegació sobre l'aigua en una taula de surf amb la utilització d'una pala com a mitjà de desplaçament mentre estàs dret.
Pere, una persona inquieta, esportista cent per cent, amb moltes il·lusions i ganes de treballar a qui li desitjam molts d’èxits en els projectes que té.


BEST