Jugaren els preminis, infantil mixt i cadets



 

Aquest cap de setmana han descansat els nostres dos equips sèniors, tant el masculí com el femení; una de les directrius a seguir degut a la normativa COVID és el tenir una setmana de descans, entre l’anada i tornada d’un partit.

 

RUN & GUN.  Equip premini.

Aquests dijous els nostres Preminis han participat en la competició Run & Gun. 
Una nova proposta de pràctica del bàsquet de forma col·lectiva i sense contacte físic, destinada a les categories MINI i PREMINI que, degut a la situació actual provocada per la COVID-19, encara no poden disputar partits.



En el nostre propi pavelló es van realitzar  diferents circuits de relleus  amb diferents elements tècnics, motrius i coordinatius que condicionen el temps final de cada participant. Una manera divertida i diferent de practicar el bàsquet en aquests temps.
 


CB Manacor 66 -  CB Capdepera Noahs Infantil Mixt 16

Segon partit dels nostres infantils que no varen aconseguir frenar l’atac del rival encara que s’hagi treballat en la defensa aquesta setmana, si bé, és veritat que intenten fer tot el que està al seu abast encara estan lluny de competir. Tenim encara molta feina per a fer aquesta temporada, sobre tot en actitud, competitivitat i intensitat. Serà un llarg camí però estem ben convençuts que ho aconseguiran.





CB Capdepera 61 - 57 Artà. 
 

Tornada del partit de la setmana passada amb sensacions similars a l’anterior. Partit molt igualat durant els 40 minuts que podria haver acabat amb victòria de qualsevol dels dos equips. Aquesta vegada la victòria va quedar a Capdepera que va guanyar també el “basketaverage”. Donar l’enhorabona al conjunt artanenc pels dos partits disputats.