Els companys de Camina Caminaràs organitzen, juntament amb altres entitats serverines la seva trail que s’ha consolidat en el poc temps d’existència. Una excel·lent organització, un bon nombre de col·laboradors i un recorregut exigent de 15 quilòmetres, però alhora assequible són la clau del seu èxit. A la cursa de dia 22 de novembre, hi participaren 326 corredors, als que hem d’afegir la trentena de marxa nòrdica.

Pel que fa al nombre de corredors gabellins, la participació va ser més aviat discreta. Aquests són els seus temps:

34è Jaume Adrover Sureda 24M30, amb un temps de 1:23:15

55è Rafa Navarro Roig 37M30, amb un temps de 1:26:46

90è Miquel Flaquer Massot 4M50, amb un temps de 1:32:48

93è Miquel Àngel Serapio 55M30, amb un temps de 1:34:03

La cursa la guanyà Alejandro Forcades amb un temps de 1:06:09. La primera femenina va ser Maria Ramis amb un temps de 1:22:16.

Enhorabona a tots.

Pòdium de fotogràfs i premsa

Va ser en la cursa de nòrdic, darrera prova del calendari de la Copa Balear, on la presència gabellina va ser notable, tant per la participació (el club Myotragus va ser el que obtingué la major puntuació per clubs) com pels resultats individuals. La prova de 10 quilòmetres és molt completa, amb un circuit exigent que alterna pujades i baixades.