Beach volley

Dies 3 i 4 de setembre se van celebrar a les pistes de voley platja de Cala Agulla el Màster finals del Circuit Balear 2016.

La final va reunir els millor equips que han participat en els campionats celebrats a les distintes platges de les Illes. Per poder participar al Màster havien d'haver participat en un mínim de 3 proves del circuit ( la prèvia del Màster conta)
Els 8 millor equips del rànquing podien accedir a la final,  més de 4 o 8 provinents de la fase prèvia al Màster final.

Els partits van ser molt disputats i se pogué gaudir del millor volei platja que se practica a Mallorca.