Escolar, 4 - Pilares, 1

fotos BEST

López, Lucas, Abdou, Nico (Aso 85'), Farid, Campos, Serapio, Fajardo, Javi (Manu 86'), Crespo, Pablo (Alex 77').

Gols: 1-0 Fajardo min. 5, 1-1 Adell min. 9, 2-1 Serapio min. 29, 3-1 Farid min. 57 i 4-1 Alex min. 87.

Bon partit el que va fer el primer equip dissabte passat. Des del minut 1 els nostres jugadors varen demostrar que volien que els tres punts quedassin a Es Figueral. Així, al minut 5, després d'una treta de cantonada, en Fajardo va marcar l'1-0 de cap. Però poc després, en una internada per banda dreta de l'equip visitant, el nº 9 del Pilares va poder rematar tot sol la centrada per igualar el marcador. En qualsevol cas, el domini va seguir sent dels nostres fins que al minut 29 en Farid cau a l'àrea, després d'una clara falta del defensor, i l'àrbitre no dubta d'assenyalar penal. En Serapio es va encarregar de llançar-lo i marcar el 2-1 amb el qual es va arribar al descans.

El panorama no va canviar gaire a la segona part i l'equip local va seguir dominant, peró passava pena a les accions de pilota aturada, ja que quasi sempre el Pilares s'adelantava a les pilotes aèries. Al minut 57 vàrem veure el gol més espectacular de l'horabiaxa. En Farid roba una pilota a la frontal de l'àrea rival i al mà a mà amb el porter decideix fer una cullera perfecta per marcar el 3-1 que donava tranquil·litat al marcador. Un minut després, el mateix Farid va estar a punt de repetir la jugada, però la pilota va anar al travesser. Finalment, al minut 87 n'Alex, en una internada per banda, engana al porter per marcar amb un xut col·locat al pal curt.

Tres punts més que s'afegeixen als 5 que ja teníem i així arribar a un total de a 8 de punts. Bon començament de temporada del primer equip, que la setmana que ve visita a un dels gallets de la categoria, l'Inter Manacor.