Dilluns, 20 de juny, van participar els alumnes de tercer cicle a Es Figueral


 

 Els alumnes de 5è i  6è del CEIP S’Alzinar de Capdepera han participat en una jornada d’atletisme amb l’atleta gabellina Claudia Troppa, amb la col·laboració de l'atleta Sandra Yaw.

A les instal·lacions d’Es Figueral, han realitzat diverses activitats com curses de 60m llisos i tanques, salt de llargada, salt d’alçada, una cursa de relleus i per acabar una cursa de 400m. 

La jornada forma part del projecte Capdepera Activa i el Servei Municipal d’Esports ha col·laborat en l’organització i oferint aigua, sucs i fruita per berenar. Claudia Troppa ha regalat una camiseta a cadascun dels participants.

El projecte Capdepera Activa, de l’Ajuntament de Capdepera, vol inculcar hàbits saludables en alimentació i exercici físic i des que es va iniciar al mes d’abril, s’han realitzat diverses activitats esportives amb els nins de les escoles per fomentar l’esport i la bona alimentació.  
D'altra banda la setmana anterior al parc de s'Alzinar, i organitzat per Claudia Troppa i els professors/es de gimnàstica del col·legi s'Alzinar, tots els alumnes des d'infantil a segon cicle van participar d'una activitat de promoció de l'atletisme. Na Clàudia i els professors van muntar diversos circuits adaptats a les edats dels nins i nines participants, introduint-los al salt de llargària, carreres amb obstacles, tir de javelina, tir de disc, relleus... Tot des d’una vessant molt pràctica.Després de l’activitat tots reberen un obsequi de Quely, com a col·laborador de l’activitat, i una samarreta.No cal dir que va ser una activitat molt interessant que agradà molt als participants i als mestres, tant pel seu valor didàctic com divulgatiu de l'atletisme.