Dimarts passat, la rotonda de l'avinguda les Palmeres de sa Coma i just davant de la platja va ser l'escenari del festival de judo que és habitual en el programa de les festes.

El Renshinkan va ser el responsable de l'organització en què van participar uns 50 esportistes. Les edats compreses eren entre els 3 i els 16 anys i les modalitats que hi havia en joc, dues, la d'exhibició de randori i la de competició.

Finalitzat l'acte, el nou delegat de sa Coma, Colau Bordal, va ser l'encarregat de la presentació del festival i del lliurament dels premis als esportistes que anomenam a continuació:

MARC VIVES, WASSIM EL ARJOUNI, LLUC CONEJO, SAIF EL ARJOUNI, JUAN DANIEL MIRO, SAMUEL MARIN. CRISTIAN CANO, LOUIS HOFFMANN, JOAN TONI GALLARDO, GIAN FERNANDEZ, JAUME CABRER, VICTOR MORALES, JOAN TONI ARQUELLADA, MANUEL GUARDIOLA, CAROL GUARDIOLA. GEIREN FERNANDEZ, CARLES RIERA, PERE ANTONI MUÑOZ, TAO PLOU, AITOR BENGUECHEA,DUIR PLOU, STANLEY CAICEDO, SERGI JAUME, JULIAN NIETO, YAMILA MANZANO, CRISTINA CONEJO, CARLOTA GOMEZ, SOFIA NIETO, MARINA GALLARDO, NEUS ROMERO, JO MARIONA SIMÓ, ALINA SANCHEZ, LOURDES FIOL, SION SIMO, TOMAS PEDRO FIOL, PERE ANTONI GONZALEZ, IRENE ALBA, BIEL SERRALTA, JOSELIN MONCADA, JESSICA GOMEZ, ESTEFANIA GOMEZ, MIQUEL A. GOMEZ, ZAIRA CASTILLO, TONI BAUZA, MOHAMED BERKAURI, BIEL JOAN i TOMAS BOSCH.