Després de 15 anys arbitrant a Tercera Divisió, a en Biel li ha arribat el torn de la jubilació com a àrbitre de Tercera Divisió.

El passat 4 de juliol, com és habitual després de cada temporada, es va celebrar el dia de l'àrbitre i el lloc triat per a l'esdeveniment va ser en restaurant Binicomprat d'Algaida.

Després d'un espectacular sopar, en una celebració encapçalada pel president del Comitè d'Àrbitres de la territorial balear senyor Bartomeu Riera Morro, i els vicepresidents de la FFIB senyors Manuel López Lacal i Joan Barceló, prengué la paraula l'esmentat Sr. Riera Morro, qui després de saludar els assistents i agrair-los la seva presència va fer una al·locució a tot el col·lectiu arbitral. Va dir que tot i haver tingut una extraordinària temporada, cal seguir treballant, ja que ningú regala res, i exigí als seus àrbitres la major il·lusió i una total entrega a la feina.

En l'aspecte de lliurament de premis cal ressenyar l'obsequi atorgat als onze àrbitres que per la seva edat han de cessar en les tasques d'arbitratge a Tercera Divisió, entre els quals el nostre paisà Gabriel Flaquer Rei. Abans, els àrbitres podien dirigir partits a categoria nacional fins als 45 anys, però les normatives federatives més recents ho han avançat els 40, edat que en Biel ja els ha complert. A partir de la propera temporada podrà dirigir partits del futbol base, inclosos els de juvenils de Preferent.

La jubilació definitiva d'un àrbitre és als 65 anys, sempre que obtingui bons resultats en les proves físiques de cada temporada. Esperam veure Flaquer Rei (com se'l coneix en l'arbitratge balear) molts anys en actiu, ja que serà senyal que disposa de bona salut, així com de bona forma física.

Best