Escolar 0 – Algaida 0

10è classificat
Sergi, Isma, Martí, Àngel, Domi, Mateu (Joan Ribot), David (Virdy),
Alberto, Rafa, Pacheco (David de la Parra), Edu.
Poques coses a dir del partit d'ahir, el de sempre, es creen un parell d'ocasions però no se saben definir i ara ja no estem per regalar punts si es vol pujar a Preferent, tot i que aquest és un somni en què crec que fa temps que no cal pensar-hi mes. Personalment crec que ara per ara del que es tracta és d'acabar aquesta temporada el més dignament possible i començar a pensar en l'any que ve, que prou feines hi haurà per confeccionar un equip amb disposició d'intentar pujar a Preferent.
3ª Regional
Escolar 2 – San Gaietà
12è classificat
Juvenils
Escolar 2 – Sami 0
14è classificat
Important victòria dels Juvenils davant un dels rivals que lluiten per no perdre la categoria. El partit va ser per mi molt dolent, principalment a la primera part, que va acabar amb l'empat inicial. A la segona part, als 30 segons,  Serapio va marcar el primer i quasi al final  David de la Parra aconseguí el segon. Ja no val pensar a fer bon futbol, del que es tracta és de puntuar com sigui i mirar de mantenir la categoria. El proper dissabte davant el Manacor A serà també un partit molt important.
Cadets
Escolar 0 – Cide 2

Tot i enfrontar-se a  un Cide segon classificat de la taula, l'Escolar va plantar cara i va tenir les seves oportunitats de marcar.
Infantils A
Escolar 5  Sineu 0

1er classificat
Els de Pep Fuster segueixen al capdavant de la classificació i a falta de 10 jornades per acabar la lliga cada cop és mes clar que tenen la lliga al seu abast. Un partit còmode, davant un Sineu molt fluix que no ens va crear cap tipus de problema i que es va resoldre amb un clar 5-0. Per mi es va tornar a veure un Escolar com el de principi de temporada.