Desigual jornada, en la que cap equip local aconseguí guanyar



El passat divendres l'equip sènior masculí es va desplaçar a Sòller. El conjunt de Capdepera no es va trobar gens encertat cara a cistella, provocant que un partit que es preveia factible, a poc a poc s'anàs fent impossible. Tot i aferrar-se als darrers minuts, el local va engreixar la distància al final 56-42.



Gran partit disputat pel nostre mini femení a sant Francesc on, malgrat haver de matinar, el conjunt va estar molt despert i aconseguint un gran joc. Malauradament no es va poder retallar el 50-65 final.

Al camp del Manacor, les Infantils femenines varen obrir el nou torneig. El problema fou que, no es va poder començar pitjor, ja que un 13-01 va condemnar el partit. A partir del segon temps, el partit va ser molt disputat i intens, amb dos rivals que no varen cedir en cap moment. Encara que es va retallar i baixar dels 5 punts, el rival es va poder refer per acabar amb el 48-35 final.

 

Diumenge era el torn dels cadets, al femení els va passar factura el Carnaval. Les gabellines no varen poder aturar l'atac rival, que arrollaren amb un 70-27. 

El cadet masculí, va trobar la derrota davant el Campos 76-69. El coer va ser lleugerament superior davant el nostres. La defensa dels gabellins no va poder aturar l'alta anotació local.
 

Guillermo Mir

 
PROPERS PARTITS:
 
DIVENDRES 20 FEBRER 
SÈNIOR - FELANITX 21:00H
 
DISSABTE 21 FEBRER 
MANACOR - PREMINI MASCULÍ 10.30H
MINI FEMENÍ - JUVENTUT MARIANA 11.00H
CIDE - MINI MASCULÍ 11.30 H
INFANTIL FEMENÍ- ALCÚDIA 17:00H
 
DIUMENGE 22 FEBRER
CADET MASCULÍ- HISPANIA 10:30 H
CADET FEMENÍ - SA POBLA 12:00 H