Marga Roig i Franco Sergio del Judo Reshinkan, campions de Balears sènior absolut

Felanitx va acollir a la categoria reina del judo Balear. Uns 50 esportistes prèviament classificats i vinguts de totes les Illes Balears, es van  trobar el passat dissabte dia 7 de febrer al Poliesportiu Guillem Timoner

Els combats van ser molt renyits, no de bades disputava la plaça que els donava el passaport per a la fase sector del Campionat d'Espanya. El Renshinkan va tenir dos representants i dos van obtenir la millor classificació del campionat. Marga Roig en la categoria de menys 57 kg disputà 4 combats, va gauanyar 3 de ippon i un per shido, mentre que Franco en la categoria de menys de 90 kg disputa lliga de tres candidats, va guanyar la1ª ronda per ippon i perdè la 2ª per ippon, hi va haver un doble empat i calgué repetir la lliga. Va guanyar novament el primer per ippon i el segon per yuko.