Jornada de victòries i alegries pel club Atlètic Escolar 
El passat divendres, el premini masculí va jugar un gran partit en el camp del C. B. Campos, on va dominar alguns dels períodes amb una bona actuació dels nostres petits.Al vespre, el sènior masculí va demostrar la millor cara de l'equip davant el segon classificat. Tot i perdre 61-67 contra el Santa Maria, en la primera meitat el gabellins es posaren 10 punts per damunt. Malauradament, en la part final del partit els visitants es referen i canviaren ses tornes duent-se el partit per 6 punts.Dissabte el mini femení va iniciar la nova lliga amb victòria davant el Cide. Victòria important que ens fa pensar en que, en aquest grup, l'equip gabellí pot quedar per dalt.Al capvespre era el torn de l'infantil masculí, què per una mala primera meitat va perdre 53-16 contra el Basquet Pla. En la segona part tot i igualar el partit no va poder retallar la distancia perduda al principi (78-43).

El diumenge va començar amb l'ajustada i emocionant victòria del cadet masculí davant Sa Cabaneta per 47-46. L'Escolar va anar per darrera durant gran part del partit, va ser en la part final on es varen imposar a falta de pocs minuts uns 5 punts per damunt, el rival va estar apunt de retallar però per sort en el darrer tir, només varen anotar de 2 al darrer segon.

El cadet femení va aconseguir rompre la mala ratxa de derrotes amb una còmoda victòria per 57-36 contra el molinar. El partit va començar ben encaminat per a les locals, què plantejaren un partit serio i contundent en defensa, així no va perillar el resultat en cap moment.

 
Guillermo Mir


 
Partits pròxima setmana
 
DIVENDRES, 13 FEBRER
 
HOSTAL NADAL - SÈNIOR MASCULÍ 21:00H
 
DISSABTE, 14 FEBRER
 
SAN FRANCESC - MINI FEMENÍ 9:00H
 
MANACOR - INFANTIL FEMENÍ 12:00H
 
DIUMENGE, 15 FEBRER
 
JOAN CAPO - CADET FEMENÍ 10:30H
 
CAMPOS - CADET MASCULÍ 11:00H