El diumenge dia 13, la I Gala de l’esport gabellí va omplir l’auditori del Centre Cap Vermell de promeses esportistes, atletes i personalitats que contribueixen a promocionar l’esport gabellí d’una manera o altre.

Organitzada pel Servei Municipal d’Esports es va voler reconèixer la tasca feta als diferents clubs i entitats esportives de Capdepera i als esportistes que destacaren l’any 2013. Cal dir que els entrenadors varen ser els encarregats d’elegir qui es mereixia la distinció.

 
El regidor d'Esports de l’Ajuntament de Capdepera, Fernando Martínez, va explicar que des del Servei s’ha apostat per l’esport base com a eina no només de salut, sinó de valors com la cooperació, solidaritat i compromís.

 
Tomeu Pasqual, tècnic municipal d’esports, va ser l’encarregat de dirigir la celebració i va anar cridant els diferents esportistes a pujar a l’escenari per rebre el guardó.

 
En tennis es va lliurar la placa a Adrián Speck, Iván Vives, Noé Amer i Jordi Bou; en voley a Paula Pasqual; en vela a Gabriel Balaguer i Joan Moll;  en atletisme a Miquel Medina; en judo a Cristina Ortega i Santi Espiritusanto; en bicicleta a Tomeu Massanet; en bàsquet al jugador Chan Ajoeb i a l’equip Junior femení; en futbol al jugador Fran Garcia i a l’equip Infantil.



A més es varen fer quatre mencions especials per la trajectòria a Sandra Yaw, Claudia Troppa, Xesc Vives i Tomeu Pasqual; i també tres mencions especials per la promoció de l’esport a Pep Mascaró, Ana Muñoz i Miquel Bestard.

L’acte el va tancar el batle de Capdepera, Rafel Fernández, destacant que la Gala de l’esport gabellí tendrà continuïtat cada any.