TRIST EMPAT A RES, DEL PRIMER EQUIP

MONTUÏRI  0

ESCOLAR  0

Sergi, Domi, Martí, David, Isma, Joan Ferrer (Javi del Canto), Alberto (Txiqui), Mateu (Virdy). Rafa, Edu (Borja), Sergi.

L'Escolar va fer ahir un partit d'aquells per oblidar, estic per dir que el pitjor de tota la temporada. Tornàrem a donar la impressió de ser un equip dels dolents, dolents de 1ª Regional, com si el fet de pujar a Preferent ens importàs poc, com si anàssim a passar el diumenge. Una primera part dolenta per part dels dos equips, que no arribaren a porta ni un sol cop, sense cap tipus d'idea de fer un futbol directe; i una segona part en què l'Escolar va tenir una mica més d'iniciativa que el contrari i en què es varen crear tres ocasions clares de gol. Però com sempre no es varen materialitzar. Aquesta és l'assignatura pendent de l'Escolar: no tenim un golejador, o com a mínim un o dos jugadors que resolguin les poques ocasions que es creen. En definitiva un vertader desastre. Aquest no és el camí.

3ª Regional
Alcudia 2 Escolar 0

Image

Juvenils
Escolar 1 Juv. Sallista 1

Molta de sort varen dur els juvenils d'aconseguir un punt davant un rival molt superior. Aquest era un dels rivals a batre, ja que juga la nostra lliga i els jugadors de Jeroni Adrover no aprofitaren l'ocasió. El Juv. Sallista que va venir a fer el seu partit, amb les idees ben clares i per feina. En canvi l'Escolar, per a mi, va semblar que no entrava en el partit en cap moment. A banda del resultat, després de l'amonestació a Serapio, que ja acumula 5 targetes, aquest jugador es perdrà el proper partit davant el Poblense. I no es pot oblidar que el Poblense va empatar 0-0 amb el líder Mallorca B i es troba 5è a la taula de la classificació, sense fer gaire renou. Un partit molt complicat.
Image

Cadets
Escolar 1 Mallorca 1

Un empat amb gust a victòria davant el líder de la categoria. Va passar el que jo pensava: una motivació extra per part dels cadets pel fet de jugar davant el Mallorca, i que consti que aquest no és un fet que passi tan sols als cadets, sinó que quan qualsevol equip juga davant el Mallorca es motiva d'una manera especial. Si el Mallorca hagués mantingut el ritme de partit dels primers 20 minuts, segur que la cosa no hauria acabat així, semblava que la pilota ens cremava i no érem capaços de trenar jugades amb criteri. Tan sols teníem l'oportunitat de fer mal a pilota aturad, i així va ser,  Paniza va marcar un gran gol de falta directa. En definitiva, un molt bon resultat  que tal vegada servirà per a motivar als jugadors de Toni Brunet per els propers partits. El proper cap de setmana descansen. Enhorabona a tots.

Infantils A
Platges Calvià 1 Escolar 4

Els Infantils A segueixen amb la tònica de partits guanyats, però amb un joc pobre, com si  jugassin segons les necessitats. Tres punts més i directes cap a la consecució del títol de lliga.

Infantils B
Cala D'or 5 At Escolar 3

Segons el mister és incomprensible que t'arribin un cop a porteria i et facin 5 gols per la deixadesa dels dos porters.