Jornada de victòries, per a començar l’any amb bon peu

Aquesta setmana han guanyat cinc dels set partits on hi ha competició. Els preminis masculins anaren a jugar a Lloseta un partit sense marcador com és normal en aquesta categoria. Categoria en que les nostres jugadors, entrenament rere entrenament, van millorant i adaptant-se a l’esport.

Dissabte mati teníem els partits dels més petits, a casa el mini masculí va aconseguir la guanyar contra el San Francesc, per 71-50. En un partit on va dominar alguns períodes sense problemes, però en alguns l’equip d’Inca aconseguia frenar als gabellins.

Al miní femení li va tocar visitar al nostre veí d’Artà. El partit no va ocasionar cap problema per ses nostres, on dominaren be durant tot l’encontre, tot i la notable millora del rival. El marcador es va tancar a 18-48. D’aquesta manera els dos minis, a falta de dos partits per finalitzar la promoció, segueixen invictes.

Al capvespre l’infantil femení s’enfrontava a Sa Pobla. De començament l’Escolar va dominar tota sa primera meitat anant al descans guanyant de quatre. Però es va produïr una baixada progressiva al llarg de la segona part, aspecte que  es repeteix successivament i els entrenadors hauran de treballar per cercar una solució. El partit va acabar en derrota pels nostres 37-49.

A Felanitx, es va desplaçar el junior femení on va aconseguir la victòria 26-47. L’equip gabellí va ser superior en tot moment i no va passar pena per guanyar davant un Felanitx que ens va vèncer de vuit en la primera volta.

El junior masculí va anar a Porto Cristo a jugar contra un dels rivals directes en la classificació. El partit va començar igualat, amb bon peu, anotant una bona jugada a falta de tres segons al final de la primera meitat, fent anar al vestuari amb els ànims al màxim per al nostres. La segona l’Escolar es va imposar aconseguint una avantatja de deu punts, que mantingueren fins al final 40-52.

Diumenge el cadet masculí va començar la nova competició contra Sa Cabaneta on aconseguir endur-se’n la victòria per 67-52. El primer quart va ser igualat però l’Escolar el va guanyar de tres, en el segon els locals pitjaren l’accelerador enduent-se el període per 15 punts. Però després del descans,la relaxació col·lectiva va produir que el rival retallés, convertint un partit fàcil en una nova lluita per la victòria. Però uns encertats canvis, varen fer tornar el partit a la normalitat i acabar sa tasca sense problemes.

Al sènior masculí li va tocar aixecar-se prest i desplaçar-se fins a Campos. On va anar per darrera el marcador en tot moment, lluitant per girar sa truita. No va ser possible, sobretot per sa mala efectivitat en el darrer quart, cosa que el rival no va perdonar. El partit va acabar 72-60.