Crònica i resultats del partits de bàsquet de l'ATLÈTIC ESCOLAR.


Jornada de 16 i 17 de novembre 2013




   
El
premini masculí va iniciar la jornada divendres 17  a les 19’00, a Artà. Segon partit d’aquest grup on el marcador no es el que importa. Els nins varen passar un bon capvespre on els seus entrenadors varen treballar els conceptes apresos als entrenaments.

 A les 20’30 hores, a Capdepera, el sènior masculí va jugar contra el Felanitx, amb un resultat de 52-93. El rival va jugar a un joc fort, y aconseguint anotant amb facilitat. A més el seu pivot va tenir un dia amb molt d’encert. Però els nostres no varen demostrar en cap moment una actitud guanyadora, tot y tenir un molt bon comportament al camp, s'ha de ser més contundent en defensa. També necessitem aconseguir que diferents jugadors aprenguin a anotar de forma més senzilla i efectiva. Esperem que la setmana qui ve tinguem un Escolar- Manacor més disputat.

Dissabte 16, a Capdepera, se va jugar el mini femení, amb una altra victòria de 38-7, contra l' Artà. Els entrenadors varen aprofitar per experimentar en els períodes, per treure el màxim rendiment a totes les jugadores, de manera que el partit fos productiu per als dos equips. Pensem que cop tancat el marcador no hem d’oblidar que l’important la formació de tots rivals inclosos.

El mini masculí va anar a jugar a les 11’00 h a Inca. Amb una victòria de 42- 72 va concloure el partit. Una jornada més, amb la bona actuació dels seus jugadors, l’equip aconsegueix els seus propòsit. I se prepara per quedar primer de la promoció, y poder jugar amb els millors de preferent.



A la tarda el infantil femení va anar a jugar a Campos a les 17’00h, amb un partit molt disputat però que malauradament va acabar en derrota, amb resultat 58-47. Les nostres varen començar molt fluixes, i ràpidament el rival es va posar per damunt. Un segon parcial de 8-26, les va ficar al partit. Tot el tercer va estar molt igualat, però al quart l’encert en el tir de les rivals les va donar la victòria.

A la mateixa hora a Capdepera jugava el junior femení contra el basquet Muro. Aquestes aconseguiren la seva primera victòria 58-28, en un partit on l’Escolar va sortir confiat i no va ser fins la segona meitat, que va dominar i rematar el partit amb uns controlats parcials de 14-4 i 17-7.

Tot seguit el junior masculí també aconseguir la primera victòria contra el bàsquet Andratx, amb un marcador de 55-38. El local va dominar en el segon i quart període, agafant una còmoda avantatge, malgrat anar per damunt, no van donar la feina per acabada i jugada a jugada es va aconseguir la victòria.

Per concloure la jornada diumenge a les 12’00h teníem el derbi cadet masculí contra Artà, amb un resultat de 62-72. Primer període molt disputat, al segon els artanencs aconseguiren una bona avantatge que mantingueren fins al darrer. On els locals varen aconseguir guanyar y retallar un poc el marcador. Molt bona actuació dels jugadors que tot hi anar perdent no donen res per perdut i destacar la bona feina dels dos cadets Jaime i Sergio, que posen la seva experiència y aptitud per tirar del equip.