S'inicià el campionat amb la presència de les autoritats, la regidora d’esports  Antònia Bauçà i el regidor de Seguretat Ciutadana Nofre García. Ell va ser l'encarregat de donar la benvinguda al pavelló, ple d’esportistes,  pares i acompanyants. Seguidament es va dur a terme  el lliurament de les plaques commemoratives de les  escoles  participants.

En aquesta 12ª edició del festival de Sant Llorenç, celebrada dia 6 d’abril (Dijous Sant) a les instal·lacions del poliesportiu Marga Fullana se van inscriure 152 nins i nines, en representació de les 14 escoles participants.

Les escoles que assistiren són: col·legi Juníper Serra de Petra; de Manacor, els col·legis Puresa de María, Simó Ballester, Jaume Vidal, Moli d'en Xema i el Renshinkan; de Cala Millor el col·legi na Penyal; d'Artà el poliesportiu Na Caragol i el col·legi Rosa dels Vents de la Colònia de Sant Pere; de Capdepera el col·legi s'Alzinar i el col·legi s'Auba i el Renshinkan de Cala Rajada; i els amfitrions, de Sant Llorenç el col·legi Mestre Guillem Galmès i el Punta de n'Amer de Sa Coma.

Una altra vegada vam gaudir de veure el millor judo infantil. Tant els nins i nines de 3 anys, els més petits, com els més majors, de 15 anys, varen mostrar un judo impecable per la seva edat.


Josep Mascaró