La Coral S'Alzinar ja ens han demostrat que són uns bons cantaires, i tampoc queden enrere a l'hora de menjar o de fer un bon arròs.



 

Com cada any (si ha estat possible), per aquestes dates d'estiu més o manco, es reuneixen a na Veguera de can Joan Llabata els membres de la Coral s’Alzinar, les parelles corresponents (patidors del cor), músics, col·laboradors i amics per celebrar el seu dinar de germanor, consistent, ni més ni manco, que en una paella de grans dimensions i millor gust, un dinar que entre tots arreplegà una seixantena de comensals (amb notables absències).
 

 Aquest any, amb la por al cos, en espera de a quina hora arribava la pluja, els homes de la coral, els vertaders cuiners, pinxes i manobres, es posaren mans a l'obra, amb ganivets i davant els fogons, per coure una gran paella, que, veritablement sortí excel·lent.

 

Aquesta vegada el dinar sota el gran garrover de la finca resultà impossible, ja que, a hora de dinar, els Déus del Cel decidiren descarregar una bona pluja, que esguerrà els plans i feu necessari improvisar un cobro on estar encara més junts que mai. La bona companyia, el bon menjar, i com no podia ser d’altra manera, acabar cantant, va ser la tònica de la trobada. Els cants s'allargaren davant l'animosa guitarra d'en Jaume Fuster, que una darrera l'altra, entonava noves cançons.

 

Coincidint amb el 40 aniversari de la Coral, la presidenta, na Sally, va fer entrega d'un obsequi (consistent en una tassa amb el logo "i ja en són 40"), a tots els membres i col·laboradors de la Coral s'Alzinar.

 

 Recordant anècdotes passades i brindant pels molts anys que li esperen a la coral, es va acabar l'encontre, que va acabar millor que com començà.

 

 Per molts d'anys a la CORAL S'ALZINAR!