L'activa penya madridista de Cala Rajada va omplir les grades del poliesportiu Es Figueral per visionar el partit de futbol de la final de Champions entre el Real Madrid i  B. Dortmund, celebrada a Wembley.

Si bé la primera part l’equip alemany va fer patir l’afició madridista (el domini de l’equip alemany  va ser absolut però sense arribar a marcar cap gol), en la segona part l’equip blanc va saber aprofitar les ocasions i s’imposà per  0-2

Com és d’imaginar l’alegria esclatà entre els aficionats que es congregaren per veure el partit en una  pantalla gegant situada enmig de la pista. Aquesta és la quinzena copa de Lliga de Champions que guanya el Reial Madrid, consolidant-se com l’equip que més vegades l’ha pogut aixecar victoriós.