La missa va ser presidida pel Bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull.

Diumenge, dia 26 de setembre, a la Parròquia de la Santa Creu de Palma, Mn. Nadal Bernat va fer l'entrada oficial com a nou rector.

Durant l'homilia, el Bisbe es dirigí a Mn. Nadal Bernat: "Vens amb l'encàrrec de complir la missió de fer d'aquesta Parròquia un lloc de pregària, de celebració de la fe, d'encontre amb el Senyor i lloc d'atenció a les persones, també d'un espai de caritat des del qual poder atendre la realitat present a la demarcació parroquial i els que hi viuen". També Mons. recordà les paraules que segons el Papa Francesc defineixen la Parròquia: "És la presència eclesial en el territori, àmbit d'escolta de la Paraula, de creixement de vida cristiana, de diàleg, d'anunci, de caritat generosa, d'adoració i de celebració".



Des d'aquí desitjar-li el millor a Nadal en aquest nou càrrec que compaginarà amb el de vicari episcopal de Relacions Institucionals i Patrimoni Històric de la diòcesi. Nadal celebrà enguany els seu 25è aniversari com a capellà i tenim una entrevista pendent de publicar amb ell.