Fidel a la tradició, Cap Vermell publicà qualque notícia "falsa"

.

 
Dia 28, com és tradicional, la premsa publica algunes notícies que no tenen res a veure amb la realitat. Enguany  “Cap  Vermell” ha participat, com fa sempre, d’aquest innocent joc. Esperam que ningú s’hagi pres seriosament cap d'aquestes falses notícies, tot i que, com els darrers anys, les hem camuflades entre notícies vertaderes però inversemblants. Per si de cas ara us comentem que aquestes són les innocentades publicades:

D'altres tenen part de veritat i mentida com:

La Sibil·la s'introduirà a les escoles a partir del curs vinent 

Esperem que ningú s’hagi molestat o sentit ofès, no era aquesta l’intenció.

El millor, sens dubte han estat els diversos comentaris fets a facebook, com:

- A Pep Fuster qualificant-lo com el Pep Guardiola gabellí.

- Els laments per la desaparició de la Coral s'Alzinar o el seguir la broma dient: Dia 31 farem el darrer concert amb un remix?moltes gràcies a tots pel vostre suport....
- Quan al cant de la Sibil·la, un comentari fou: "Espero que sea voluntario y no obligatorio".

- I pel que fa a l'ús dels radars per part de la policia: "Será como con los medidores de sonido, que no han servido para nada" o "Pero la Ley dice que si ponen un control movil, tienen que pararte automáticamente para sancionarte. No vale, la foto y a cobrar".

Avui en dia de vegades resulta difícil distingir les innocentades de les noticies reals, ja que freqüentment podem llegir i escoltar notícies que son autèntics disbarats... o coses que ens semblen inversemblants després resulten factibles. De fet les reformes de la casa del Mar o el nou parc infantil ho podien semblar. Però no, són certes. Recordeu que Cap Vermell va fer una innocentada, amb un fotomuntatge d’un creuer atracant al port de Cala Rajada, i ha acabat sent una proposta en el programa electoral d’un partit o que es farà un carril bici al voltant del municipi però no se sap quan,... coses que diuen, coses que passen.

Sigui com vulgui, en el nostre món globalitzat i donada l’actualitat de les anomenades ‘fake neews’ un element tan tradicional de la història de la premsa escrita ens podria fer reflexionar sobre el valor de la informació que els mitjans transmeten dia a dia, sobretot entre les i els joves, a qui moltes vegades en un món tan sobresaturat d’estímuls informatius poden fer que perdin la ‘innocència’ de la seva mirada.

Per molts d'anys!