En  William Tétard ha participat, juntament amb son pare Gérard Tétard,  en el quart curs de la quarta edició  de cuina anomenada A4MANOS que s’organitza a l’EHIB (Escola d’Hoteleria de les Illes Balears). A més del xef  calarajader hi participà en Patrick James des de Menorca 

En William i  Gérard, que anava com a “pinxe”, van triar dues receptes  clàssiques de la cuina francesa, concretament de Lyon. L’intenció era apropar als alumnes la cuina tradicional francesa (Patrimoni Inmaterral de l’Humanitat).

Els primer palt triat va ser una clàssica quenelle de poissons avec sauce natua, amb un toc “mallorquí”, ja que la gamba vermella substituí el cranc. També va mostrar com fer variacions del mateix plat amb verdures o carn.

William també va preparar un plat dolç, l’illa flotant farcida de xocolata, amb una base de maracujà.  Pe acabar sorprengueren als alumnes amb el macaron, especialitat  de Ses Rotges.

A més de mostrar com es fan els plats, els alumnes pogueren gaudir del seu sentit de l’humor i de l’amor per la cuina.  Més informació del curs:
http://www.chefsins.com/conversation-avec-william/