Comentaris i reflexions respecte d'un correu rebut a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

 

Buenos días,

Para la correcta facturación de los derechos de autor  (SI PROCEDE) y poder valorar el programa de lo que se va a tocar día 12/10/2011 en el evento CONCERT D'ORQUESTRES INFANTILS, ruego me adelante el programa de las piezas que se tocaran, así como el programa del evento de la Coral Alemanya Kantorei de día 06/10/2011.

 

Una vez valorado les informare si es EXENTO  o el  %  protegido.

 

 

Saludos cordiales.

Juan Jose Suñer Alacid

REPRESENTANTE SGAE MANACOR

------------------------------------------------------------

 

La SGAE ens la vol tocar, tocar-nos-la ben tocada, no sabem si a pèl o es posarà guants profilàctics per a tocar-nos-la de tant que la vol tocar, i nosaltres no ho volem que ens la toquin i el que volem manco és que la toquin a Orquestres Infantils, sobretot sabent que es gastaren 40.000 € en senyoretes de companyia de gamma extra-superior. Fins aquí podríem arribar en l’art del tocament!

A més, volen que els enviem les peces i això si que no, de cap manera, que deu fer molt de mal, això d’avançar per correu les peces. Que no, que ens estimam més no saber-ne res del “evento” ni del programa.

I per on no passam és que a sobre se’ns valorin les peces i informin del seu tant per cent, perquè “exentos” no hi quedarem, que tenim peces de mida. Quin empegueïment!, que nosaltres les tenim molt geloses i no ens les tocaran ni lels les enviarem, a les peces.