Amb motiu de la presentació de la seva col·lecció de camisetes i dessuadores a Barcelona.
El nombrós públic assistent va gaudir de la desfilada que va comptar amb la presència de la propietària del franquiciat La Lola, Meritxell Romero. 


Maribel Picó (Cala Rajada, 1992) va presentar la seva col·lecció de camisetes i dessuadores a Barcelona. El nombrós públic assistent va gaudir de la desfilada que va comptar amb la presència de la propietària del franquiciat La Lola, Meritxell Romero. 

La Lola és una cadena de 33 botigues de roba repartides per tot l'Estat i que també ven online. Na Maribel es va posar en contacte amb ells per oferir-los els seus dissenys de samarretes fa uns anys. 
 
Maribel Picó va néixer amb paràl.lisi cerebral que li impedeix moure's i parlar. Però sí que té la possibilitat de moure el cap i gràcies a la tecnologia, escriure o dissenyar. Gracies a unes ulleres especials, na Maribel pot moure el ratolí per la pantalla del seu ordinador i fer tasques com les que hem descrit o respondre a un parell de preguntes per a Cap Vermell a través del messenger.
 
-Maribel, la presentació de la teva nova col.leccio per a La Lola va ser un èxit. Contenta d'ensenyar la teva feina fora de Mallorca?
Sí molt contenta, de fet gairebé tots els meus clients són de la península, a través de la meva web: https://lalolampico.weebly.com/
 
-Explica'ns com fas un dels teus dissenys? 
Idò, jo vaig estudiar art gràfic, allà vaig aprendre a manejar el illustrator o photoshop.

 
-Què expliquen les teves samarretes?
CGairebé totes tenen un missatge indicatiu, part d'aquesta col·lecció són dones de la història que han lluitat per una coses o unes altres.
 
-En què t'inspires?
Normalment  cerc històries, fets, sentiments que em criden l'atenció per poder dissenyar.
 
-Ens ha cridat molt l'atencio la de "No és no". També tenen missatges reivindicatius.
Sí, crec que les mesves camisetes són una arma per expressar el que sento jo i molta gent.

 
-Estas treballant en nous dissenys? Veurem Cala Rajada a qualque samarreta de na Maribel Picó?
De moment no faré més dissenys, ara tinc 15 dissenys per a uns mesos.  He, he, he, jo espero que sí.

A continuació teniu diverses fotos de la desfilada.

Enhorabona i moltes gràcies!!!!

Un vídeo de la desfilada.