Dimecres, 24 d’agost, dia de Sant Bartomeu  el programa de festes ens oferí  tres propostes  que formen part del protocol de la festa les carreres de cavall, la missa del patró de Capdepera i “la comèdia” a la plaça d’Es Sitjar.

La jornada festera enllaçà amb la revetlla amb la Diana florejada, que enguany resultà multitudinària.

 

A l’horabaixa vam poder gaudir de les retornades curses de cavall a les pistes del Camp Roig, organitzades per la Federació Balear de Trot i un grup de cavallistes del municipi. Enguany tornà a haver molt d’ambient malgrat la calor i nombrós públic va presenciar les carreres de cavall de distintes modalitats.







Hi hagué servei de bar i diversos grups es prepararen  per passar l’horabaixa amb begudes i berenar, creant un ambient festiu.




 


A la nit, la companyia “Quatre Arreplegats” presentà l’obra “Sopar per a quatre” , dirigida per Arnau Serra i interpretada per Xisco Torres, Clara Ginard, Jaume Torres i Laura Serrano.  Una comèdia ben divertida que, en tres actes, ens mostra dues parelles ben diferents pel que fa a les seves relacions personals i com els canvia la vida amb l’èxit laboral o l’arribada d’un fill. Situacions divertides, personatges i situacions properes... tot plegat va fer que el públic gaudís d’una entretinguda comèdia.











Els actors van aconseguir ser personatges creïbles ( més d’un es podria veure representat) i amb els que era fàcil tenir empatia. L'escenari replcava la sala d'un pis corrent, amb tot tipus de detalls.



El públic va omplir la plaça d’Es Sitjar de gom a gom. Enhorabona als actors i actrius i a Arnau, per laposada en escena d'aquesta excel·lent comèdia.