Jocs pels més petits a les festes de Sant Roc




Enguany  ja sabem que és un any especial pel que fa a les festes i esdeveniments culturals i socials. Les mesures per protegir-nos de la COVID fan que es programen poques activitats i sempre cercant ajustar-se a la normativa i amb la màxima seguretat possible. Així enguany tindrem un cap de setmana dedicat a Sant Roc i un altre a Sant Bartomeu, amb una programació breu i marcada per les circunstàncies. 

Dissabte, 15 de juny, s'organitzaren una activitat pels més petits de la mà de la Ludoteca Colorins, a plaça del Cap Vermell. Colorins proposa una sèrie de jocs amb materials senzills i dirigits per monitors. L'accés va ser per torns, regulant l'assistència dels nins i nines (el més petits podien accedir, acompanyats dels seus pares). Els espais de joc estaven ben limitats i l'horari era des de les 19 a les 21 hores.



Entre d'altres coses es podia  trobar un Parxís 3×3, una Oca 4×3, tres en línia XL, dòmino XL, joc de punteria, jocs sensorials, jocs de construccions XL, biblioteca amb tipis mallorquins,… La Ludoteca Colorins és un projecte basat en el joc amb funció lúdica i educativa entre d’altres. És un mitjà que ajuda als infants a socialitzar-se.





A l'entrada al recinte era obligatòria una bona desinfecció i neteja de mans (el compliment de les normes del protocol COVID era prou estricte)



Amb el suport del Consell de Mallorca, la col·laboració de Protecció Civil i l'organitzat per la Comissió de Festes de Sant Roc i Sant Bartomeu.



Alguns dels espais i jocs...







Més informació de la ludoteca Colorins https://www.mondecolorins.com/