Els Reis són aquí!



La Comissió dels Reis de Capdepera i Cala Rajada, que s'encarrega de fer una gran rebuda als Reis d'Orient, ha sabut modificar el ritual de la festa per adaptar-se als protocols COVID vigent. La tradicional arribada al moll ha estat reconvertida a un passacarrers pels Capdepera i Cala Rajada i s'han llevat els actes que suposaven aglomeracions. 

Com estava previst, amb cert retràs, la carrossa dels Reis (anaven tots a la mateixa) acompanyada de l'estrella de Nadal, els patges a cavall i un camió ple de regals, van sortir des de Cala Gat i seguiren tot el carrer Elionor Servera fins l'autovia. Una gran quantitat d'infants i pares, malgrat el plugim i fred que feia, van compareixer a les voreres per seguir el passacarrers.

La comitiva va pujar per l'autovia Joan Carles I, per entrar a Capdepera pel carrer Col·legi. L'itinerari seguí pels carrers Centre, Ciutat, Nord i Roses.

Els Reis van arribar a Capdepera amb molts de regals omplint els carrers d'emoció i il·lusió durant la nit màgica. L'endemà, dia 6 de gener, els Reis tornaran a recòrrer els carrers per dur casa per casa els regals dels infants.
 
Enguany els Reis han tornat a Capdepera.

Us mostrem algunes imatges del passacarrers a Cala Rajada i Capdepera.

Cala Rajada:

















Capdepera: