Image

El món d'Ariel, segons Marga Platel i Mateu Estarelles



   Organitzat per la llibreria Bolic i els mateixos autors, el passat divendres dia 18 de desembre va tenir lloc la presentació d’un llibre molt especial. Especial per la temàtica (les relacions entre dos nins , un que catalogaríem de "normal" i l’altre amb minusvalidesa, per bé que són dues definicions no gaire exactes) i especial per se un llibre escrit per dues persones amb una gran sensibilitat social: Marga Platel i Mateu Estarelles.



"El mundo de Ariel" narra les vivències de dos nins, Marta i Ariel, i descriu el món que els envolta i les relacions que s'estableixen entre ells dos. Però no desvelarem res més, només direm que malgrat ser un llibre per a nins i nines de més de 9 anys, per la temàtica tractada  és aconsellable, molt aconsellable diríem, per als adults I el més interessant de tot és que el conte està basat en un personatge real, en un nin de carn i ós, en una família concreta... en Ariel 
,


Image

   La presentació resultà molt entranyable i emotiva. D’una banda, parlà  Pere Matamales, company de treball de na Marga Platel, que va  comentar els sentiments que experimentà en llegir el llibre. En la seva intervenció ens apropà al món d'Ariel, amb naturalitat i senzillesa. Després parlaren els pares del nin i, entre d’altres coses, donaren les gràcies als autors  i  reconegueren “sentir-se identificats amb el llibre”. Després d’unes paraules dels autors,  agraïren l'ajuda de tots els que havien col·laborat d’una forma o l’altra en la realització de l'obra, així com la presència del nombrós públic assistent, que omplí la sala dels desapareguts "Tejidos Flaquer". Per acabar, poguérem escoltar dues interpretacions de Manuel Muntaner i Suso Rechac.

Image
 
   Amb un refresc i la signatura del llibres, acabà l'acte. "Cap Vermell" vol expressar la seva satisfacció per l'aparició d'una nova obra d'autors locals i desitja a Marga Platel i Mateu Estarelles que la seva tasca creadora continuï avançant per bon camí. Enhorabona.

Image