Els petits cantors de Saint-Marc actuaran diumenge, dia 12, a Cala Rajada





























Aquesta era una actuació que, des del full d'activitats del mes de juliol, que edita l'Ajuntament, s'havia anunciat, sense que des de la Sala se'ns sabés donar raó de qui organitzava el concert. Posteriorment, va córrer la veu que els petits cantors no passarien per Cala Rajada. I, finalment, sembla que sí que ho faran.

El fet és que, un any més, el Cor de Saint-Marc (Lió), torna a Mallorca, ja decididament instal·lat en la fama que li va donar la participació en la pel·lícula "Les choristes", de Christophe Barratier, i aquesta vegada, abans d'arribar a Cala Rajada, haurà actuat a Sóller i a Porreres (dies 10 i 11). Els pocs cartells que hem pogut veure anunciant el concert tampoc ens remeten a cap grup organitzador.

Sigui com sigui, es tracta d'una bona oportunitat d'escoltar un dels grups corals ara mateix més famosos d'Europa. La llàstima és que, qui en sigui responsable, hagi programat aquesta actuació en plenes festes del Carme, aparentment sense parlar amb la Confraria de Pescadors. Estam convençuts que si s'hagués fet aquesta passa, els responsables de les festes haurien trobat la manera de fer un buit en el programa, a fi de no haver de trepitjar actes. Ara, alguns haurem de triar, i això, en un poble petit, en què tot esdeveniment cultural és benvingut, fa una mica d'angúnia.