La Banda de Capdepera actuà al IXè Festival de Bandes de Muro












    El passat dissabte, dia 20 de juny, la Banda de Música de Capdepera va ser convidada al  IX Festival de Bandes de Música de Muro, en el marc de les  festes patronals d'aquell poble. “Es Claustre des Convent” va ser el lloc on la banda amfitriona, la Unió Artística Murera, i les bandes de música de Capdepera i Santa Maria oferiren les seves actuacions.
   Abans de l’inici del concert, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Muro, senyor Martí Fornés, donà la benvinguda als músics.

Image
foto d'arxiu

   La nostra banda va ser l’encarregada de començar el concert, interpretant  "Overture Jubiloso", de Frank Erikson; "Virginia", de Jacob de Haan i " My Fair Lady", de Frederich Loewe; totes elles dirigides per Miquel Gayà Reinés.
   Després de l’actuació dels gabellins, actuà la  Banda de Música de Santa Maria, dirigida per Antoni Delgado Ripoll, que interpretà "El Consejo", de Baltassar Moyà; "Ammerland", de Jacob de Haan; "Gladiator", de Zimmer/Gerrard; i "Into the Storm", de W. Smith.
   La banda amfitiriona va ser l'encarregada de tancara la vetllada, i  la Banda Unió Artística Murera, dirigida per Josep Ordines Ferriol, ho va fer interpretant "Recordando a un amigo", de Paulino Martín; "Pasadena", de Jacob de Haan; "Mancini Espectacular", arr. Warren Barken; i "The Blues Factory", de Jacob de Haan.
   En acabar les actuacions, el president de la Federació de Bandes entregà uns obsequis als tres grups participants.