El passat dimecres dia 25,
Suso Reixach va ser entrevistat 
en el  programa Temporada Alta,
d'IB3 Televisió




 

El programa Temporada Alta, d'IB3, que presenta Carlos Hernàndez, i que compta amb la col·laboració habitual de Karmele Marchante, Marisol Galdón i Josep Sandoval, Noelia Gómez, Esteban Mercer i Vicenç Torres, comptà, el passat dimecres, amb la presència de Suso Reixach.

El cantautor local va ser llargament entrevistat pels distints membres del programa i va tenir ocasió d'explicar el seu concepte de creació musical, quins són els seus referents i quina la situació de la música en català a les nostres illes. En Suso va explicar que el fet de compondre en la nostra llengua és un fet natural, perquè és la llengua amb què pensa i s'expressa, tot i que és conscient de les limitacions de mercat que això suposa.

Com no, també va haver de respondre a distintes aspectes de la novel·la "De l'amor i les seves aromes", a preguntes de Karmele Merchante, explicant com les olors corporals poden influir en l'atracció sexual.

El que no va fer, en Suso, va ser cantar, tot i que Carlos Hernández l'emplaça a fer-ho en un futur programa. I el que sí que va fer va ser respondre amb fluïdesa i desimboltura totes les qüestions que li foren plantejades.

Ennhorabona, Suso.