Dimecres, 29 de maig, a la sala d’exposicions del  Centre Cap Vermell de Cala Rajada, se va inaugurar l'exposició L'ART DE LA DIVERSITAT a càrrec de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Capdepera, una mostra d'art amb obres realitzades per persones amb diversitat funcional integrants del Projecte Capdepera Integra.

A la inauguració, que va tenir lloc dimecres dia 29 de maig, van assistir els i les protagonistes de l’exposició i els seus familiars; les monitores del Projece Capdepera Integra; i autoritats locals, amb la batlesa Mireia Ferrer al davant.

La batlessa inicià la presentació donant la benvinguda i l’enhorabona als protagonistes, dirigint-los unes paraules “gràcies per la vostra feina, demostrau que no hi ha límits, demostrau les ganes de superació que tenim i ens animeu a nosaltres a seguir somiant i lluitant per tot el nostre pobles” També agraí  la feian feta pel departament de Benestar Social per la feina realitzada.

Per la seva banda  Mireia Flaquer, regidora de Benestar Social ha volgut destacar que és una exposició feta amb molt d'amor i dedicació per part dels alumnes. L'exposició és una prova de què quan donam les oportunitats, i el suport adequat, tots podem aconseguir grans coses, i sobretot de demostrar el talent i la creativitat, que aquesta no té límits i que l'art és una de les formes més poderoses que tenim.

Durant la presentació se va fer una sèrie de preguntes als i les “artistes” que exposaven. Entre d’altres comentaris que escoltaren ens aclariren que l’idea de l’exposició sortí de la visita a l’exposició de Manuel Coronado i Cristina Arcas (https://www.capvermell.org/index.php/cultura/noticies/32738-coronado-arcas-art-creativitat-i-sensibilitat) que els animà emprar l’art per expressar-se. També explicaren que el tema de l’exposició era els sentiments, tema triat entre altres idees que van sorgir en el grup. Van anar a varis llocs per cercar inspiració i en la platja va ser on trobaren molta inspiració. Els demanats coincidiren que els agradava pintar i que estaven contents d’haver poder participar en l’exposició.



Enhorabona a tots i totes, als usuaris de Capdepera Integra i les integradores, per la feina realitzada.

L'exposició romandrà oberta fins dia 11 de juny i es podrà visitar de dilluns a divendres (excepte festius) de 9 a 14 h i de 16 a 20 h a la sala d'exposicions del Centre Cap Vermell.