"Un viatge visual a les illes gregues i Balears” al Centre Melis Cursach.


Divendres 12 d'abril s'inaugurà l'exposició de fotografies de Jaume Cabrer i Ilay Athanasiou "Les llums del Mediterrani. Un viatge visual a les illes gregues i Balears” al Centre Melis Cursach. 

No és la primera vegada que Jaume Cabrer exposa en aquest espai i hem de dir que és un plaer estètic veure les seves fotografies. Aquesta vegada l'exposició s'agermana amb Ilay Athanasiou que presenta les fotografies de les Illes gregues agermanades una vegada més amb les nostres en l'etern pont blau de la mar Mediterrània. Ilay intervengué telemàticament a la presentació.

L’exposició romandrà oberta del 12 al 21 d’abril de 19 a 21:00 h. Dimecres també de 10:30 a 13:00 h. 



Jaume Cabrer Silva es defineix com una persona senzilla, tranquil·la, que li agrada estar amb els amics i família. Li agrada viatjar i si és amb la motxilla a l'esquena molt més. L'haver nascut a Mallorca ha influenciat la seva fotografia, malgrat ser una persona més de terra que de mar, la mar és la part principal de la seva obra. Ha obtingut diversos premis.

Com ell diu a la seva pàgina web: "la mar m'ha atrapat, els seus colors, la seva forma, la seva vida fan que sigui impossible fer dues fotos iguals. De la calma a la mar brava, de la quietud a la força, del turquesa al blau fosc tot això forma part de la meva obra".

Cada fotografia és la captura d'un moment únic impossible de repetir. Imatges atemporals, paisatges que sempre han estat allí, detalls que passen desapercebuts...aquesta sensibilitat la reflecteix a les fotografies.

Jaume Cabrer



Ilay Athanasiou