Divendres 
dia 12 de 
desembre
a les 20,30h. 

Al Teatre.


Feia temps que la covava i a la fi en Suso, abans d'acabar l'any,  presentarà la seva "opera prima" novel·lística: "De l'amor i les seves aromes". Publicada per Documenta Balear amb el suport de l'Ajuntament i de "Cap Vermell".

Dia 12 en Suso ens convoca al Teatre per poder gaudir d'una història tan vella com l'home: l'amor. A l'acte també tendrà lloc el lliurament dels premis Ploma de ferro 2008 i ens garanteixen que serà ple de sorpreses.


Amparo Curto, psicòloga i sexòloga, diu a la presentació de la novel·la:

"Coneixent a l'autor, no és d'estranyar que el tema triat per a la trama de la seva novel•la, sigui desentranyar els misteris ocults de la sexualitat humana. Però més que una obra que ens parli de l'atracció entre els sexes, és un complet homenatge a les dones i a l'amor. Els anhels i aventures dels protagonistes ens duen a gaudir d'aquests personatges tan humans i és un veritable delit observar el malbaratament emocional i la sinceritat de cadascun d'ells. A més, l'enginy, el bon humor i la capacitat de divertir al lector, fan del llibre una magnífica teràpia, plena de frescor i espontaneïtat. Capbussar-se en la seva lectura, fa que tornem a creure en el valor de la comunicació i la intimitat com base de les relacions humanes i perquè no? aprendre una mica més de la labor d'investigació portada a terme, que és el fil conductor que manté viu l'interès, sense decaure ni un sol minut."


Image


Suso Rexach va néixer a Capdepera l’any 1965. Personatge polifacètic, més conegut com a cantautor, ha editat els discs Sense saber-ho (1997), Immersions (1998) i Sempre els meus ulls (2001), i dos treballs més que ben aviat sortiran al mercat: Per aCubarse (2009) i Embolicat (2009).

Ha fet apropaments al món del teatre creant la BSO de Llata, de Jaume Miró (2006), i del cinema col•laborant amb la BSO de la pel·lícula Funerària Independent, de Miquel Mascaró i Josep Hernàndez (2002). És coautor del llibre d’investigació de cultura popular Narracions tradicionals gabellines (1999). Pel que fa als mitjans de comunicació, Es ca que menja globus i De tot i música han estat dos dels programes que ha realitzat a Capdepera Ràdio en la darrera dècada.

És membre fundador l’associació cultural Músics per la Llengua.

No podem acabar l'article sense recomanar-vos-ho com a regal de Nadal. I a continuació el podeu escoltar en una deliciosa entrevista radiofònica de 9 minuts feta per Biel Barona (qui si no) als estudis de Capdepera Ràdio.

Per acabar podreu llegir inici de la novel"la. Podreu esperar fins dia 12?









–Quina llàstima! –vaig dir, amb un crit de ràbia.Qualque cosa m’havia desvetllat. Aquell lament no era perquè tingués son, ni perquè estigués de ressaca, com seria el més normal, sobretot després d’haver viscut una nit tan caòtica com la passada. Aquell lament era d’origen desconegut i jo no tenia ni la més remota idea del vertader motiu de la meva queixa. Estava trist i enrabiat, i continuava així, cosa estranya, després d’haver descobert que havia estat el meu estimat ca qui m’havia despertat, quan, habitualment, m’encantava que fos així.
.....



Image