Dissabte, 4 de desembre, en el marc de les activitats programades pel col·lectiu Esperit Feminista pel 25-N, va tenir lloc el concert benèfic del grup Vaivé. Després de la presentació i els agraïments de na Marta Moreno en nom d'Esperit Feminista, es recordà que la recaptació de la taquilla anà destinada a l'Associació "Ponts per la Pau" que fomenta l'educació de la dona a l'Afganistà.Sílvia Rexach i Aina Tramullas, ens van oferir un concert amb peces del seu treball "A Contrallum" i altres de noves.
La seva actuació recolzada en l'espectacular veu de n'Aina i el piano de na Síliva, ens dugué per viaranys íntims i, en cert punt, melancòlics. Cançons de gran bellessa com la "Cançò de bres per auna princesa negra" de Gabriel Jover u Antoni Rodríguez,  "Ensumo l'abril" de Sílvia Pérez Cruz o  "Batiscafo katiuskas" d'Antònia Font. Tampoc no faltàren composicions pròpies. 

En resum un preciós concert, amb excasa presència de públic, tenint en compte la qualitat de la proposta musical. Això sí, el públic assistent sortí ben satisfet i content amb la magnífica actuació de les dues joves interprets.