Al llarg de la passada setmana, de dia 28 de gener a dia 1 de febrer, els alumnes de l’Escola de Música menors de dotze anys, varen poder gaudir convidant a un dels seus amics a assistir i compartir la seva classe d’instrument, celebrant així per tercer any consecutiu “La setmana de l’amic”.


Aquesta activitat, adreçada als alumnes d’Iniciació i Grau Elemental, és una de les tres que s’inclouen dins el programa de portes obertes i que pretén donar a conèixer l’Escola de Música a tota la ciutadania en general, i en aquest cas, als nins i nines en particular.

Cada alumne havia rebut dies abans una targeta amb el seu nom i el dia i l’hora en què el seu amic estava convidat. Tant convidats com a amfitrions participaren amb gran entusiasme, actuant aquests darrers en alguns casos com a “professors” dels seus amics, amb l’estímul i motivació que això implica per a ells.

Per altra banda, dissabte dia 2 de febrer va tenir lloc un dels tres tallers de “Música en família” programats per al present curs per l’Escola de Música.

La sessió fou novament impartida per la pedagoga musical, pianista i especialista en el Mètode Jacques-Dalcroze, Anna Roig Dolz. N’Anna és la fundadora i directora de Creixendo, un programa d’estimulació musical i sensorial, la filosofia del qual és la de créixer al costat de la música, fent gaudir els infants de la música conjuntament amb les seves famílies.

En aquesta ocasió, una dotzena de nadons acompanyats del seu pare i/o mare gaudiren participant al taller anomenat Mou la músicaadreçat a infants de 0 a 18 mesos.

Els propers tallers tendran lloc el dissabte dia 11 de maig i us podeu inscriure a la Secretaria de l’Escola de Música o bé mitjançant l’enllaç següent: https://goo.gl/forms/kclDKEv1zjRmQSHP2