Cada any, per les Festes de l'Esperança, la Coral Gabellina celebra el seu aniversari, mitjançant un concert, com no pot ser d'altra manera. Normalment, ho sol fer en companyia de la Coral Gent Gran de sa Coma i enguany també ha estat així, però es donava la circumstància que aquest era un aniversari especial, tota vegada que l'agrupació coral de “Ca Nostra” arribava als 20 anys d'existència. Aquesta és una xifra que ja infon respecte i, per aquest motiu, els nostres cantaires també comptaren amb la participació de la Coral Cala Rajada i de la Coral Llorencina. Tot plegat, al voltant de 120 veus en quatre agrupacions que, per separat i conjuntament, ens oferiren un concert molt nadalenc, del qual gaudí el públic que omplí el temple parroquial de Sant Bartomeu.

Coral Cala Rajada



Coral Llorencina



Coral Gent Gran de sa Coma


La Coral Cala Rajada va ser la primer a intervenir i el seu repertori fou:
El que diu una cançó, Barquito de sal, Pastors de la Serra i Los ángeles cantaron, sota la direcció del Pep Llull. Tot seguit va ser la Coral Llorencina la que va prendre el relleu, dirigida per Tomeu Ginard i amb l'acompanyament al piano de Maria Francesca Danús, i ens regalà els següents temes: Per tu jo cantaria, Cants i rialles, Suite comercial navideña i Cançó joiosa de Nadal. El tercer torn va correspondra a la Coral Gent Gran de sa Coma, amb la direcció de Margalida Barceló i l'acompanyament pianístic de Margalida Roig; aquesta agrupació cantà: Joia en el món, Desembre congelat, Yo te diré i Déu vos salve Maria. Finalment, els amfitrions de la Coral Gabellina, sota la batuta d'Elionor Gómez-Quintero i que feren acte de presència cantant l'himne del grup, entonaren la Salve Montserratina, Nadales de sempre, Un noi hermós i O sole mio. Com a colofó, tenguérem l'actuació conjunta dels quatre cors que, dirigits també per Elionor Gómez-Quintero, oferiren un molt solemne Adeste Fideles, corejat també pel públic assistent.















Tot plegat, una bella vetllada de música, entranyable, amb la qual els cantaires de Capdepera celebraren aquest aniversari tan rodó. Des de “Cap Vermell”, com no, els desitjam molts més anys de vida, plens de cançons.