El públic es sorpren i diverteix amb la proposta del Taller de teatre per a aduts. 

És l'espectacle de gran format dels darrers anys al Festival de les arts al carrer. Cada any la proposta que fa Arnau Serra no deixa de sorprende'ns. Tot i que ahir es conjugaren tots els astres per posar-hi entrebancs. El so i la  música sols funcionà a moments i la proposta argumental no s'acabà d'entendre.



Però la major part del púbic que s'hi convocà sabia què anava a veure. O ho intuïa. I així fou. Un inici sorprenent, angoixant d'un personatge que ningú no coneixia es tornava boig i com si tengués un atac epil·lèctic anava enmig de la plaça. 




Havia començat amb un ensurt majúscul l'espectacle.  Llavors arriba la brigada antixafarders que posa a prova el públic i interactúa amb ell creant sorpresa, confusió.



La posada en escena era brillant. Ja de nit. Vint-i-dos personatges a la fosca vestits de blanc amb màscares i un puntal de llum al front.




Els esquitxos d'aigua s'intercalaven amb perfomances al centre de la plaça. 




El públic es divertí amb aquest petit "exercit" actuant coordinadament a la plaça. Tot i que algú no acabà d'entendre allò de la interacció.







En definitiva, bona producció local que solventades les qüestions tècniques és d'esperar que dimarts dia 9 a les 22h al passeig marítim sia un espectacle de bandera.




Aquí hi ha un petit vídeo de la resposta del públic