Una experiència lúdico-artística amb els més petits



Amb els més petits i amb els seus pares, en una activitat molt familiar. Com si dels grans centres artístics es tractàs. Antonella Debellis ens ha ofert dues experiències artístiques de gran nivell.



La seva sorprenent i ja comentada exposició, 1 day, 1 picture, l'ha reconvertida per als més petits a través de la contacontes Natalia Rincón, que ha embadelit els públic assistent en sessió de matí i horabaixa. Ha contat quatre petits contes a partir de fotografies situades, a posta, a la franja inferior, tot un tractat filosòfic que reflexiona sobre els canvis que feim a través del temps, del respecte a les decisions i formes de ser dels altres i de com sempre es pot arribar a acords.



Els contes han estat molt participatius ja que les preguntes i comentaris han estat habituals i enriquidors. Bona presència del públic més petit.

L'activitat ha acabat amb els nins pintant allò per que els agradaria ser recordats. Filosofia pura.



Una vegada acabat el contacontes Antonella ha fet una visita guiada a l'exposció. Plantejant als adults que cercasin el què i perquè de cada imatge, a més de la sensació que els hi produïa.



D'aquesta manera, Antonella s'acomiada de manera brillant del Centre Cap Vermell, molt contenta d'haver pogut mostrar a tanta gent i durant tant de temps el seu muntatge. Ens ha deixat unes reflexions molt vives, plenes de significats i conceptes a descobrir.

Tot i que, si algú vol visitar-la, dia 7 encara hi serà ella present fins que la desmunti.