Una extensa mostra de tècniques i temes on destaquen les obres al carbonet i grafit sobre paper.



Rosie Nguyen, l'artista d'origen vietnamita resident a Cala Millor, presenta al rebedor del Cap Vermell un conjunt d'obres sota el títol "Homenaje a los que nos alimentan". Per tant abunden els paisatges agrícoles i mariners. En tota la seva obra Rosie mostra una tècnica molt depurada tant en l'obra gran com petita.


El públic assistent mostrà la seva admiració per les seves obres. 




Destaques, com hem dit, les obres a grafit i carbonet sobre paper. A continuació teniu dues mostres, que per la qualitat fotogràfica les reproduïm des del seu facebook.





Rosie Nguyen (Nhung Nguyen Thi Hong) (n. 1985), va néixer a Vietnam. L'art ha estat el seu mitjà d'expressió des que era nina. Tot i això, Rosie va passar més de et anys en el Departament de Policia de Vietnam, abans de tornar al seu primer amor, les arts. Durant el període de quarantena per  la COVID-19 de l'any 2020, va descobrir que dibuixar és el que estima fer, la qual cosa l'apassiona, i això la vigoritza per a despertar-se d'hora en el matí i començar noves pintures del dia.
Rosie està ansiosa per compartir aquest amor amb el món. El curs de primer any en l'Acadèmia d'Art de Barcelona va marcar un punt d'inflexió únic per a la jove estudiant, ja que va començar a considerar les arts com la seva carrera professional.

Rosie va quedar fortament impressionada amb les obres dels mestres, incloent-hi Marià Fortuny, Miguel Blay, Ramon Casas i Joaquín Sorolla; va aprofitar cada minut a l'escola per a reproduir diverses còpies de mestres amb carbó per a aprendre tècniques clàssiques dels seus mestres favorits com a referència per a les seves obres d'art. 

Fa un any que viu a Mallorca i les seves obres recents han estat exhibides en galeries de Barcelona i centres culturals a Mallorca. 

Molt recomanable la visita.