Batec d’octubre

 

 Molt bé em sembla que el nostre Ajuntament es dediqui a treballar per fer política de carrer, que miri de millorar el nostre entorn, que els petits detalls siguin cuidats, que es tingui cura dels desperfectes, que es potenciï la neteja dels carrers, que... Però tampoc no ens hem d’oblidar que no basta fer net cada dia, sinó ensenyar a comportar-se –quan no reprimir-los– els qui embruten; que hem de fer el “manteniment” de les infraestructures però també n’hem de crear de noves, que som un poble que fa molts d’anys viu un doble abandó, des del Govern Balear i des del Consell de Mallorca. 

Crec que s’han de dimensionar els projectes d’acord a les nostres necessitats, però no hem de renunciar a res. Jo vull un nou edifici per a l’Ajuntament, però és prioritària la dotació de serveis municipals a Cala Rajada (edifici multiusos -que malament que sona aquesta paraula). Vull la piscina en marxa, però també l’adequació ambiental i l’ordenació de la zona esportiva d’es Figueral. Vull la peatonització del casc antic de Capdepera, però també la reforma circulatòria de Cala Rajada i Capdepera, i la racionalització de les zones d’aparcament. Vull la reforma del passeig Colom, però també  la remodelació de l’autovia Joan Carles I. Vull unes urbanitzacions amb dotacions de serveis. Vull que la disciplina urbanística s’imposi “d’ofici”. Vull comptadors de consum elèctric per a les noves vivendes, però que se respecti la legislació municipal. Vull platges i zones boscoses netes. Vull uns jardins cuidats i pulcres. Vull  que es facin complir les ordenances municipals als d’aquí i als visitants. Vull que la gent de Cala Rajada  pugui dormir tranquil·la a casa seva durant l’estiu.  Vull que la gent faci bon ús dels punts verds i del serveis de recollida de fems, i si no que a l’infractor li surti molt car.

Vull un govern municipal ambiciós, que ens torni l’orgull de viure a Capdepera, que no dubti de demanar, demanar i demanar.  Cal  EXIGIR  al govern central, al govern de les Illes i al Consell les inversions que fins ara no han fet. Amb Capdepera hi tenen un veritable deute històric.  Aquesta podria ser la legislatura en què es comenci a capgirar la tendència.  

Tres i no res