Una de recent estrena i l’altra a punt de rodar-se.


 

Si el cinema  made in Bollywood  te un gest característic  aquest és la música i el ball; quan més acolorit, explosiu i dramàtic millor.

Mallorca fou escenari, el mes de març , del rodatge d’una producció de la gegantina industria de cinema hindú que va sortit de les seves fronteres per viatjar directament a Mallorca. Es tractava de una superproducció : “ Pathan “. Una pel·lícula protagonitzada per la superestrella  “bollywoodiense” Shahrukh Kahn, que s’ha estrenat recentment, en V.O.S. en anglès.   

“Pathan” fou filmada a Canyamel (Capdepera), Cala Llamp i la plaça de Cort, a Ciutat. Concretament, la zona de Can Simoneta, a Canyamel, apareix al film como a protagonista adjunta. A més, quatre vaixells acompanyaren l’estampa de la cala,  els quals varen captar l’atenció dels residents de la zona.

Transcorreguts quasi tres mesos d’aquella filmació a les nostres costes, un altre equip, dirigit per Luv Ranjan, acompanyat de la model i actriu Deepika Padukone  y altres dos actors de la factoria de “Bollywood” , aterraran de bell nou, a les platges de l’illa  i seran Sa Calobra i,  novament,  Canyamel les localitzacions que retrataran la Mediterrània. 

Els productors confien poder comptar amb bona climatologia, ja que l’argument de la pel·lícula transcorre a l’estiu, amb escenes de mar-cada coreografia musical i de festa a piscines.

“ Chalaang” sembla ser, en principi, el nom de la pel·lícula, segons ens informen.

GUAITA