Badades (3)




 

      
Continuam repassant la premsa i també ens permetrem la llicència de ficar-hi algún llodrigó sorgit de per dintre la brossa –  rès a veure amb els periòdics – que ens pugui fer riure un poc, sense maliciar ni malmetre, procurant ser plaents als que ens llegeixen. Que prou falta fa!
   ___  “El doctor Valentí Mestre, nascut al 1901 i finat aquest mateix any  fa donació de ceràmica del segle XVIII al Museu de Mallorca” (Diari Última Hora).
  És que la gent d’estudis son l’hòstia: en menys d’un any de vida, metge i col·leccionista…
   ___ “Augmenta la despesa turística. Els turistes britànics i alemanys han realitzat, al mes de juny, una despesa inferior al previst”. (Diari “Última Hora)
   A veure si es posen d’acord. ¿Ha augmentat o ha minvat, la despesa?
___ “Cala Rajada. Serenates d’estiu 2013. Jardins de la Fundació Bartomeu March Sa Torre Cega. A les 22 hores”. (Publicitat “volátil” de Juvintuts Musicals).
    Entre dues palmeres, a la rodona del camp de futbol es podía llegir l’anunci. I com que no posava el dia, n’hi va haver que hi anaren cada vespre fins a trobar obert…
___       “Concert 1 piano & 200 velas-David Gómez. Ubicació: Castell de Capdepera. Cala Rajada (07570 Artà)”. (Tiquet regalo “ LetsBonus” per canviar al Portalet).
  Per als que no son tan espavilats com els gabellins, els suggerim que vagin a Capdepera per assistir al concert del Castell, malgrat – segons els “letsbonus” – aquest recinte es trobi a Cala Rajada, municipi d’Artà…  I a tot aixó, què hi diu el nostre Ajuntament. O és que els va bé que els donin per la rereguarda?.
  És el que deïm:  “de parlar-ne  ès sa bulla”.


 
    Dues felicitacions:
      Una per a Antoni Fuster Forteza, jove d’una seixantena d’anys, el qual, ara que té molt de temps per fruir del jubileu, aprèn a tocar piano, a més d’altres disciplines musicals, entre les quals la de cantaire de la Coral Gabellina i la Coral de s’Alzinar. I encara disposa de temps per tenir cura de l’hortet de Son Porro i anar a pescar.
       L’altra per a Angel Salomón Rodríguez, també cantaire,  que a més ha gravat, de forma casolana, amb un dels seus fills, un disquet amb música del anys 60 i li ha sortit perfecte. Fruïm d’oir-lo. L’harmònica és la peça clau de n’Àngel i ja n’hi ha que el consideren un virtuós d’aquest instrument.
        Tots dos, son dignes d’encomi. Enhorabona.                                                  
  Tomeu d’es Forn