La reunió se durà a terme divendres dia 26 a les 19 hores. en el local de l’Associació de Veïns Es Faralló, Avinguda Juan Carles I, a prop de la benzinera de Repsol.



                 Texto en castellano                     Text en alemany

La plataforma veïnal “Salvem sa Pedruscada” ha convocat als veïns a una reunió informativa, pel proper 26 de gener de 2024, al local de l’Associació de Veïns Es Faralló (avinguda Joan Carlos I). L'objectiu és donar informació detallada de les passes fetes fins ara, la situació actual i què s'hauria de  fer a partir d'ara. L'acte comptarà amb la presència de l'arquitecte que els assessora i respondre els dubtes i les preguntes que sorgeixin.

Aquesta és la convocatòria:


SALVEM SA PEDRUSCADA S.O.S.

Estimades i estimats veïns:

Com la majoria de vosaltres ja coneixeu hem aconseguit que es decreti una suspensió de llicències per a construccions de més d'una altura (pb+pis), aprovada per l'Ajuntament de Capdepera en sessió de l'11/12/23. Ara tenim un temps per presentar la nostra proposta.

Ja estam a la següent fase i ara cal redactar una proposta acceptable per a l'Ajuntament i l'empresa constructora, tenint present que aquest solar és urbà i consolidat. Per a aquesta tasca proposam comptar amb el mateix arquitecte que fins ara ens ha assessorat, però a partir d'aquesta fita caldria remunerar-la pels treballs a realitzar.

Diu l'Arquitecte:

Les tasques de les quals puc encarregar-me de tirar endavant serien:
- Redacció de la documentació de la modificació de les Normes Subsidiàries en el sentit acordat.
- Presentació de la documentació esmentada a l'Ajuntament amb la sol·licitud de ser tramitada.
- Seguiment de la tramitació, consistent en l'aprovació inicial, la informació pública, la sol·licitud d'informes sectorials, la recollida de les possibles al·legacions presentades per particulars, l'informe de les al·legacions i la redacció de la documentació recollint les modificacions resultants dels informes sectorials i de les al·legacions estimades, per a l'aprovació definitiva.

Almenys, l'aprovació inicial per l'Ajuntament hauria de produir-se abans d'un any de l'acord de la suspensió de llicències que va acordar l'Ajuntament, cosa que és perfectament possible, però cal tenir en compte que el temps d'elaboració i tramitació de treballs d’aquest tipus passa molt ràpid.

Exposat això, creiem que és procedent convocar una reunió de tots els afectats interessats a seguir endavant amb el pla, per a:
- Donar informació detallada del pla, amb la presència de l'Arquitecte per respondre els dubtes i les preguntes que sorgeixin.
- Captació de fons per satisfer la minuta de l'Arquitecte (creiem que entre 50 i 100€ per família/habitatge podria ser suficient).

Per aprofitar el temps creiem que seria convenient fer-la a finals de gener concretament divendres dia 26 a les 19 hores. en el local de l’Associació de Veïns Es Faralló, Avinguda Juan Carles I, a prop de la benzinera de Repsol.

Us demanem la vostra assistència y que convideu a els veïns i veïnades del vostre redol. És molt important comptar amb el vostre suport i escoltar les vostres opinions.

Trini, Paco, Carlos i Simona.